3 fede ting du kan lave i Aarhus

  • af
3 fede ting du kan lave i Aarhus

Der er mange gode grunde til at besøge Aarhus. Det kan være, at du tager på et weekendophold med familien. Det kan være, at du skal tilbringe et par dage i byen pga. arbejdsrelaterede årsager. Det kan også være, at du lige er flyttet dertil for at studere og i den forbindelse kunne nyde godt af et par gode idéer til, hvad du kan foretage dig i storbyen. Du kan læse med her og få 3 tips til fede ting, som du kan lave i smilets by.

Cafétur

Du er måske på arbejdsophold i Aarhus, og mangler noget at lave, når du har fri. Det bliver nemlig mere og mere normalt, at man veksler mellem at arbejde i forskellige dele af landet, og faktisk har det aldrig været nemmere. Med IT-udstyr fra deltaco kommer du nemlig langt i en travl hverdag. Her kan du finde alt udstyr, der er nødvendigt for, at du kan tage arbejdet med på farten og samtidig få dig en så gnidningsfri hverdag som muligt. Men når du efter en lang dag på kontoret har fri, mangler du noget at lave. Her kan det være oplagt at tage ned til åen og spise på en af de mange lækre caféer med god kaffe, der ligger langs herved. Her er der mulighed for at få god mad i hyggelige omgivelser og lade op til en ny arbejdsdag.

Aros

Et andet sted, der helt klart er værd at besøge, er Aros Kunstmuseum. Når du besøger Aros træder du ind i et internationalt og spændende kunstforum. Der findes mange forskellige kunstarter på Aros, alt lige fra den danske guldalder, dansk modernisme og til internationale nutidskunst, så der vil helt sikkert være noget for alle. På Aros er der hvert år særudstillinger fra verdenskunstnere, og samtidig kan du finde Aros’ helt egen kunst i et af de mange lokaler, der er at gå på eventyr i. Så hvis du er kunstinteresseret, er Aros altså et mekka, som du ikke må snyde dig selv for at opleve! Desuden finder du på toppen af Aros ”regnbuen”, hvorfra du får den flotteste udsigt over Aarhus by.

Marselisborg Dyrehave

Nær Aarhus ligger Marselisborg Dyrehave, hvor du kan nyde den friske luft i naturskønne omgivelser. På din tur i Marselisborg Dyrehave kan du møde sikavildt, dåvildt og vildsvin, og der er mulighed for at komme helt tæt på hjortene. En tur til Dyrehaven er helt sikkert en god måde at slappe af på, da du kommer ud i naturen og får en pause fra hverdagens stress og jag. Og når du alligevel er i nærheden, kan du med fordel lægge vejen forbi det smukke Marseliborg Slot; Dronningens sommerresidens.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *