krydsaarhusvest.dk lukker ...

 ...  i steder kan man gå til den nye hjemmeside www.herredsvang8210.dk hvis man man vil se aktiviteter, adresser, nyheder, billeder og meget mere fra Herredsvang.

Bor man i Frydenlund, kan man gå til Fælles om frydenlunds hjemmeside www.frydenlund8210.dk hvor man bl.a. kan se hvilke aktiviteter man finder i Frydenlund. 

 Siden her vil vil være på nettet indtil 1. juni 2016, men vil ikke blive opdateret.

Derfor lukker vi

Der er igennem et stykke tid, været et behov for at kunne dække Herredsvang og Frydenlund mere lokalt, end det har været muligt med aarhusvest.dk, der oprindeligt har dækket de 3 boligområder Herredsvang, Frydenlund og Møllevangen.

Med de to hjemmesider - den allernyeste - www.herredsvang8210.dk  der havde premiere i januar 2016 - og den lidt ældre www.frydenlund8210.dk, er aarhusvest.dk blevet overflødig.

Også på facebook

Samtidig opfordrer vi til at tilmelde sig facebook-grupper og sider for de 3 områder:

Herredsvang8210 - Facebook-gruppen er fælles for beboere i Herredsvang. Her kan alle medlemmer af gruppen spørge, dele og diskutere med sine naboer.

Fælles om Frydenlund - Facebook-siden hvor man kan få de seneste informationer om aktiviteter og andre begivenheder.

Møllevang - Facebook-siden informerer beboerne i Møllevangen, om alle de aktiviteter og arrangementer, der finder sted i Møllevangen.

Tak for nu ... og vi håber vi ses et andet sted.

Med mange hilsner redaktionen.