tema1. artikel i temaet om afdelingsbestyrelser og beboerdemokrati i almene boliger

Lyder det kedeligt? – slet ikke. vi vil krydre vores tema med konkrete oplevelser, mennesker af kød og blod, gode og dårlige erfaringer, personlige historier og lokale fortællinger.

Alt i alt et nuanceret billede af alt det der med beboerdemokrati - ved hjælp af interviews og historier fra det virkelige liv - både fra der hvor det går godt og der hvor der ingenting sker..., lidt historie, statistik , voxpops og facts.

Vi kommer i vores tema ikke med nogen løsninger men opfordrer til en debat om hvad der er godt – hvad der er skidt – om der mangler fornyelse... eller om alting er godt som det er.

Deltag i debatten på vores Facebook side (www.facebook.dk/aarhusvest ) eller skriv til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læs også de andre artikler i temaet om beboerdemokrati  

 

Sæson for afdelingsmøder

Det er ved at være sæson for afdelingsmøder rundt om i de forskellige boligafdelinger, og derfor har aarhusvest.dk i de næste uger et tema om afdelingsbestyrelser, afdelingsmøder og beboerdemokrati.....

Beboerlivet rundt om i afdelingerne har det ikke altid godt, måske er det tiden, måske er det internettet og kabel-tv'et , måske er det bare manglende interesse?.... Eller tilfredshed?

I hvert fald er det mange steder svært at få folk til at stille op til bestyrelser og komme til afdelingsmøder, og det kan godt føles som et lidt ensomt job at sidde i bestyrelsen nogle steder fordi der mangler opbakning og interesse fra beboerne.
Andre steder er der rigtig god kontakt mellem bestyrelser og beboere – og et aktivt liv i foreningen.

Og hvad med de mange forestillinger om bestyrelser og bestyrelsesarbejdet, som ikke altid holder stik – og hvad er det egentlig man kan få indflydelse på.

Læs mere de kommende uger

Vi lægger ud i morgen med lidt baggrundsviden om bestyrelser og afdelingsmøder for begyndere, for at få begreberne slået fast.

De kommende dage vil være en historie om almene boliger historie og et interview med Kurt Jensen der er mangeårigt bestyrelses medlem i Trillegården. Han vil fortælle om hvordan han har oplevet udvikling i interessen for beboerfællesskabet.

I de kommende uger bringer vi flere artikler.... Følg med her på aarhusvest.dk

Læs også de andre artikler i temaet om beboerdemokrati