Sidselanne selfie


Det er fredag lige over middag. Redaktionen alias Sidsel Kirketerp og Anne Dalsgaard er i fuld gang med at lægge nye billeder og links ind på aarhusvest.dk. 

 

 

 

 

6. december gunna 4x6

I den seneste tid har vi skiftet billeder øverst på forsiden, lagt nye billeder på undersiderne og lavet tydeligere henvisninger til Fælleshus Frydenlund og Kulturhus Herredsvang.

Undervejs falder vi over gamle artikler og billedserier som er sjove at gense. Galleriet indeholder faktisk mange gode billeder.

På forsiden af aarhusvest.dk vil der i december være billeder, grafik eller poetisk tekst lavet af beboere i Møllevangen, Frydenlund og Herredsvang. Vi bringer her et eksempel på en hjemmestrikket hue der var med på kalenderbilledet d. 6. december sidste år. Skriv eller ring til redaktionen hvis du selv laver billeder, fotograferer, laver computergrafik, skriver digte, hækler julenisser eller andet du godt vil dele på et kalenderbillede.  

Hvis du som læser har gode ideer til emner eller oplysninger der er relevante på aarhusvest.dk, så tag kontakt til redaktionen på  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  eller ring på 61557586. Vi modtager også gerne artikler og lokale fotos.

 

Skrevet af: Anne Dalsgaard