Åbning af BUTIK2

”Da jeg kom med i butikken vidste jeg slet ikke at der var så mange kreative mennesker her i området”, siger Orla Grane som har været med i netværket omkring butikken siden starten, og i øvrigt har eget galleri i Aarhus N.

I hele næste uge (8. - 12. 9) er der gode tilbud i anledning af fødselsdagen.

Allerede ved åbningen i 2009 var der skabt kontakt til mere end 15 lokale udstillere. Der var kommet et nyt samlingspunkt og udstillingsvindue for beboere med hjemmeproduktion af kunst, håndværk og håndarbejde.


Og nu 5 år efter er der heldigvis mange der kender butikken, og benytter den når de skal finde en værtindegave, en barselsgave eller bare vil se om der er noget der kan inspirere. 

 

Butik strikdukke1Mangfoldigt udvalg
Butikken er en del af Kulturhus Herredsvang så mange besøgende kombinerer et besøg i butikken med en tur på Hasle bibliotek eller en kop kaffe i Kulturhusets café. Butikken indgår i handelslivet omkring Herredsvang Torv, og den bidrager på sin egen måde til områdets mangfoldighed.


Udstillingsperioden for de enkelte varer er 4 måneder, så der er hele tiden nyt at finde på hylderne. Og der er plads til nye lokale beboere som gerne vil sætte hjemmelavede ting til salg.

Kreativiteten skal holdes ved lige

I hele næste uge (8. - 12. 9) er der gode tilbud i anledning af fødselsdagen.Det var en frivilligtur til Nordjylland der gav inspiration til at få lavet en butik med lokalt håndarbejde og kunst i området. I hverdagen er det lokale frivillige som står for at holde butikken åben og tage venligt imod kunder. I årenes løb har mange af de frivillige deltaget i kreative kurser i huset samt undervist hinanden. Der har netop været en fælles inspirationstur til Mols med besøg i gallerier og på kunsthåndværkermarked.

kunde i butik mindre
Butik har adressen Kappelvænget 2. Torsdag d. 11.9 vil deres være lagkage og kaffe til alle kunder kl. 14 - 16.

Skrevet af: Anne Dalsgaard