aroskirkens praester foran fjaeldevæaenget-96 lilleFjældevænget 96 vil være omdrejningspunkt for et arrangement for alle beboerne i Herredsvang arrangeret af Aroskirken.

 

Kirken vil nemlig gerne ud og møde lokalsamfundet. Derfor vil der være en række tilbud for børn, som fx pandekagebagning lørdag eftermiddag. 

Kirkens præst, Flemming Hansen, vil sammen med andre sidde foran Beboerhuset og drikke kaffe alle eftermiddage fra torsdag til lørdag, så man kan komme og snakke, få en kop kaffe og noget kage.

Derudover vil der være mulighed for at dyrke lidt sport eller at få en hånd til noget praktisk arbejde, men se mere på dette link: http://www.aroskirken.dk/wp-content/uploads/2014/08/x.pdf
Torsdag, fredag og lørdag aften vil der være et arrangement primært for voksne i Beboerhuset kl. 19.15, her fortæller vi noget mere om hvad vi brænder for.

Hvem er Aroskirken?
En af kirkens ansatte siger: "Hvis du tager en tur om på Oktobervej 61A så vil du se det daglige tilholdssted for os. Her vil du også se et fint skilt fra Luthersk Mission, fordi vi er frimenighed under Luthersk Mission. Men endnu vigtigere er hvad vi brænder for. For det vigtigste i vores liv er Jesus. Fordi Han har købt os fri fra synden. Fordi Han elsker os. Fordi Han lover os en evighed med Ham. Blot ved troen på Ham. Det glæder os! Og vi håber at det også vil glæde flere!"

Skrevet af: Jesper Mikaelsen