levende ord

 ”Alle mennesker har en historie og alles historie er enestående" siger Eri Neja som i maj måned holder skriveværksted og læser op af egne digte på Hasle Bibliotek. Torsdag d. 3. maj kl.17 er første gang hvor digteren og kunstneren Eri Neja vil læse op fra sine seneste digte.

Om det at skrive siger Eri Neja: "I dine historier er der masser af materiale du kan skrive om og omforme til digte eller andre korte tekster. At skrive er at skabe - og hvis du har noget på hjerte, så finder vi ud af at give det form. Måske du er et politisk menneske - måske et religiøst menneske - måske et skabende menneske ……. men du har helt sikkert noget "AT SIGE".

Skriv selv – åbne skriveværksteder
De 3 skriveværksteder er gratis og afholdes på torsdagene d. 10 maj, 24. maj og 31. maj kl. 18-21. ”Det skal være sjovt og spændende at være sammen og jeg ser helst at du kan møde alle tre gange” siger Eri Neja. Som afslutning på forløbet er der mulighed for at arrangere oplæsning og/eller udstilling af ordværkerne på Hasle Bibliotek

Eri Neja – digter og kunstner
Eri Neja har skrevet sange, digte og short-stories og arbejder på en udgivelse af egne tekster. Han har tidlige læst op af sine digte på Hasle Bibliotek og ved flere andre lyrikarrangementer i Aarhus. Til daglig er han, udover at være digte, også terapeut, men er egentlig uddannet kunsthåndværker fra Kunsthåndværkerskolen i København.
Eri Neja har tidligere arbejdet med teater og performance og turneret i ind- og udland, samt udstillet på cencurerede udstillinger. Eri bor her i Hasle med sin kone.

 

Skrevet af: Per Wied Andersen