Sundhedscafefoto til Aarhus Vest lille

Få et gratis sundhedstjek i Sundhedscafeen

hver tirsdag kl. 13:30-16:00

i det lille kontor ved Hasle Bibliotek

Det er fortroligt, og du behøver ikke bestille tid.

Alle i Herredsvang er velkomne - mænd og kvinder, yngre og ældre og alle nationaliteter.

 

Hvad er sundhedscafeen?
Du kan få en snak med sygeplejersken om dine muligheder, ønsker og motivation vedrørende din og din families sundhed. Hun måler også gerne dit blodtryk eller blodsukker, så du kan få viden om, om dit blodtryk mon er højt, om du kan have sukkersyge og om du bør opsøge læge. Du kan også blive vejet i sundhedscafeen, og få bestemt din fedtprocent og kropsalder.

Sunde aktiviteter
Sygeplejersken og sundhedscafeen kan guide dig i forhold til sundhedsvæsenet og kender til mange af de aktiviteter, der findes i Herredsvang. Så vil du gerne i bedre form eller i gang med aktiviteter sammen med andre er sundhedscafeen et sted du kan spørge?

Kom også og fortæl os, hvis du savner bestemte sunde aktiviteter i lokalområdet. Måske har andre samme ønske, så vi kan hjælpe med at få det i gang.

Besvær med det danske sprog?
Hvis du har besvær med det danske sprog er du velkommen til at tage én med, der kan oversætte. Vi kan også etablere kontakt til en bydelsmor, der har tavshedspligt. En bydelsmor er en nydansk kvinde i Herredsvang, der har erfaring med at have nydansk baggrund og viden om det danske samfund og lokalområdets tilbud. Bydelsmoderen kan vejlede på dansk og eget modersmål.

Find opskrifter fra kurset 'sund mad' - somalisk aften

Find opskrifter fra kurset 'sund mad' - thaideller

 


 

Kontakt

Sundhedscaféerne - projektleder Helle Dybdal Jensen
Adresse: Kulturhus Herredsvang, Kappelvænget 2

Telefon: 40196123
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.